Säkert kort för junioren!

TEC_Boo_juniorhjalm

 

Boo Bordeaux

TECs nya Barnhjälm Boo är en helt ny typ av Skatehjälm för yngre cyklister, barn och ungdomar. Den kombinerar den populära formen från skatehjälmen med nya funktioner som ger bättre passform samt ökad nytta och säkerhet till cyklisten. Vi vet att trots hjälmlag upp till 15 år så är det långt ifrån alla som fortsätter att bära hjälm när de kommer in i tonåren. Hjälmanvändningen hos de yngre cyklisterna tycks minska ju äldre de blir. Då blir utseendet på hjälmen ännu viktigare, något som vi tagit fasta på när vi utvecklat Boo.

 

 Vart mal är_citat

 

BASERAD PÅ FORSKNING OCH NYA ERFARENHETER

Boo är utvecklad I samarbete med exporter inom olika områden, för att få en bättre förståelse för hur huvudet på en vuxen och ett barn skiljer sig åt. Denna kunskap har vi sedan använt i utvecklingen av hjälmen för att förbättra komforten, vilket är en väldigt viktig aspect när det kommer till att få barn att acceptera och tycka om hjälmen.

TIDLÖS OCH FUNKTIONELL DESIGN

Boo har medvetet fått en enkel och tidlös form som liknar en skatehjälm. Det unika hålmönstret, ger hjälmen karaktär och gör att den andas på ett annat sätt än en traditionell skatehjälm som ofta upplevs tät. Ett nyutvecklat spänne justerar passformen på remmarna och undviker onödigt trassel. Med din Boohjälm kommer en smart mössa som kan ersätta kuddarna inne I hjälmen vintertid. Det gör att hjälmen sitter perfekt året om. En störtbåge att sätta på kommer med den minsta storleken av denna hjälm.

Boo med störtbage och gront spanne

EXTRA SÄKERHET

Formgivningen av varje detalj och sammansättningen av material har gjorts med utgångspunkt I säkerhet. Tester ligger bakom utfomning och tjocklek på den stötupptagande EPS:en och rotationsskyddet MIPS finns integrerat I hjälmen. Belysning finns integrerad baktill på hjälmen för ökad synlighet I trafiken. Boo finns i två storlekar och den minsta har s.k grönt spänne.

Boo belysning bak

 OM HJÄLMEN BOO

 

  • "Skatehjälm" med bra ventilation
  • Inmouldteknik gör hjälmen hållbar och lätt
  • Densitet och tjocklek på EPS gör att smällen tas upp ”mjukare”
  • MIPS rotationsskydd
  • Ny typ av ring som justeras för bästa passform
  • Integrerad belysning bak för extra säkerhet 
  • Inkl hjälmmössa som monteras istället för kuddarna vintertid
  • Störtbåge följer med den lilla storleken

 

 
CYCLEUROPE SVERIGE
 
     
0