Lagom till att våren är här fyllls det på med hjälmnyheter i landets cykelbutiker. En glad nyhet på hjälmväggen är TECs urbana cykelhjälm Nice, som kallar på uppmärksamhet. TECs hjälmnyhet som finns flera härliga trendfärger får en att dra på smilbanden och bara längta till premiärturen efter att haft pendlarcykeln på service. 

- Nice är en riktigt najs hjälm, både för att det är väl genomarbetad när det gäller säkerhet och passform men också för att vi har vågat och valt trendfärger som piggar upp. Vi vill inspirera till att det ska kännas bra att bära hjälm när man cyklar och då underlättar det ju om man får känna att man har en snygg hjälm som man gillar på huvudet, menar Johanna Smedberg, marknadschef på Cycleurope där TEC ingår.

Nice är en inmoldhjälm med ett hårt aerodynamiskt utformat skal i senapsgult, petrol, bordeaux, grått eller svart. Den mjukare EPSen innanför har en bra stötupptagningsförmåga medans det integrerade gula skiktet MIPS ger ett extra rotationsskydd. Hjälmen finns i två storlekar och du justerar in den perfekta passformen med remmar och ett vridreglage baktill på hjälmen.

Nice är en sportig pendlarhjälm för vardagscyklisten eller för den som vill cykla snabbt på racercykeln. 

Titta gärna närmare på Nice och övriga hjälmnyheter från TEC. Vill du prova, klämma och känna? Besök TECs återförsäljare runt om i Sverige.