Nyheter

  • Välj kategori

Återkallelse: TEC hjälmen Lelle i svart med svart spänne

Hjälmen Lelle säljs som en lekhjälm och levereras normalt med grönt spänne. En mindre serie av hjälmar med svart spänne (endast i färgen svart) har gått ut på marknaden. Dessa återkallas. Hjälmen med svart spänne är godkänd som en cykelhjälm men inte som en lekhjälm.

Har du köpt en Lelle med svart spänne? Kontakta inköpsstället för att returnera hjälmen och få pengarna tillbaka.

Läs mer

Publicerat:

2019-06-05 13.56

Så utvecklades Sveriges säkraste barnhjälm - storyn bakom

Så blev den till; cykelhjälmen TEC Lelle, som är en av marknadens säkraste barnhjälmar och testvinnare i Folksams test av cykelhjälmar. Lelle har dessutom blivit prisad internationellt för sin design, genom ett av världens finaste och mest prestigefyllda designpris, Red Dot Design Award. Ta del av storyn bakom barnhjälmarna som fått en unik passform utefter formen på ett barns huvud - på riktigt. 

Läs mer

Publicerat:

2019-06-05 13.56

TEC-hjälmar bäst i Folksams stora test

Varje vecka drabbas i snitt sex barn och tredubbelt så många vuxna av huvudskador i samband med cykling, vilket är bland det farligaste en cyklist kan råka ut för. Nu har Folksam genomfört ett cykelhjälmstest med både barn- och vuxenhjälmar som visar att framför allt barnhjälmarna har blivit bättre. Och där TEC:s barnhjälmar Lelle och Boo är ensamma segrare.

Läs mer

Publicerat:

2019-06-05 13.56

Första svenska cykelhjälmen - utvecklad efter barns huvudform

Idag var det premiär för Lelle, en helt ny barnhjälm med unik passform från svenska cykeltillbehörsvarumärket TEC. Den nya hjälmen presenterades för första gången på Svenska Cykelmässan i Göteborg tidigare idag.

Läs mer

Publicerat:

2019-02-26 23.32

Ungdomshjälm för ökad säkerhet

Publicerat:

2019-03-11 10.39

Barnhjälm med unik passform

Publicerat:

2019-03-11 10.35

Prisad barnhjälm från TEC - Red dot design award till Lelle

Under ett antal år har TEC utvecklat sin nya barnhjälm Lelle i samarbete med forskare. Den nya, svenska hjälmen, som är helt utvecklad och anpassad efter barns huvudform har nu även vunnit priset Red Dot Award för sin design

Läs mer

Publicerat:

2019-03-28 12.34

Nice! Najs hjälmnyhet för dig i farten

Nice är namnet på svenska varumärket TECs senaste nyhet inom commuter-hjälmsortimentet. Lagom till att vårsolen tittar fram så gör Nice pendlarcyklister som är sugna på en färgklick extra glada. 

Läs mer

Publicerat:

2019-03-10 22.58

8 artiklar

CYCLEUROPE SVERIGE
 
     
0